De liefde voor fotografie ontstond al in mijn tienertijd, toen ik van tienertour terug kwam met foto’s waar iedereen heel enthousiast over was. De ene na de andere cursus volgde, een fotografie opleiding in Amerika en daarna een eigen fotografie bedrijf in Amerika. Ook gaf ik fotografie les aan kinderen en volwassenen. Voor mij ontstaan mooie foto’s door de band die je creëert met je “modellen” en de manier waarop ze bij een fotoshoot zichzelf kunnen zijn. Het zoeken van hun passie en het met passie vastleggen daarvan in een foto!

Weer terug in Nederland ontmoette ik Paul via een dating site. Waarom een dating site? Omdat ik na de relatie met mijn jeugdliefde weleens wilde kijken wat er nog meer voor leuke mannen rondliepen. Zonder meteen in een nieuwe relatie te stappen. Bovendien zijn bij daten de verwachtingen lager en loop je dus veel makkelijker de ware tegen het lijf. Dat gebeurde mij met Paul. Paul’s passie ligt bij licht- en geluidtechniek en video. Een voor de hand liggende samenwerking zorgde ervoor dat vele deuren voor ons opengingen.

Op alle vlakken hadden we meteen een klik en vooral de chemistry tussen ons was enorm. Op dating sites kreeg ik regelmatig complimenten over mijn mooie en goed gelijkende foto’s, die ik zelf in scene zette, en maakt met de hulp van een vriendin.

Nu begeven we ons steeds meer in de kinky wereld, een wereld waarin je volledig jezelf kunt zijn. Feesten in kleding die bij je past van lak, leer of latex. Het is een wereld voor iedereen: of je nu hetero, homo of bi-seksueel bent, transgender of travestiet enz. Niemand die zich stoort of veroordeelt, er wordt meer bewonderd. En zeker ook niemand die ongevraagd je comfortzone binnen stapt. Mensen zijn open en relaxed en laten elkaar in hun waarde. Heerlijk dansen op de dansvloer, genieten van shows, DJ’s en lichtshows, een drankje doen aan de bar, contact leggen, spelen in een SM ruimte of een afterparty bij iemand thuis. Kortom doen waar je zin in hebt.

Woorden als kinky, fetish, SM, BDSM en swingen zijn veel gebruikte woorden in deze scene. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en wordt zoals gezegd volledig in zijn waarde gelaten.

Als je naar een kinky feest gaat, is het leuk vooraf al wat contacten te leggen. Zodoende kwamen we op kinky websites terecht. Daar krijgen wij veel complimenten over onze foto’s, die we zelf maken in ons studiopand in Vught. En van het één kwam het ander. Kunnen jullie van ons ook zulke foto’s maken? Maar natuurlijk… en hier is hij dan. Onze website: kinky-fotoshoot.nl.

 

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>