Ondanks dat je bij sites als AliExpress veel goedkope kinky kleding kunt kopen, moet je altijd maar afwachten wat je krijgt en hoe goed het past. Toen we onlangs verhuisden naar Den Bosch hoorden we van de winkel van Miranda: On Top of Love. We zouden naar B.i.t.c.h. gaan en wilden graag een nieuwe outfit. Wij dus naar de Postelstraat nr. 68 in Den Bosch. We zouden even een uurtje weg zijn, maar dat uurtje werd een hele middag.

Miranda, de eigenaresse van de winkel, nam uitgebreid de tijd voor ons, én ook voor de andere klanten. Hele leuke nieuwe contacten ontstonden omdat het zo leuk was om mee te kijken met de keuzes van anderen. Maar ook doordat iedereen zijn eigen verhaal had. Mensen hadden alle tijd en de keus bleek veel groter dan wat je verwacht als je voor het winkelpand staat. Wat ook op viel was dat een aantal klanten zich ook in het dagelijkse leven excentriek kleed, echt supertof om te zien.

Toen we weer vertrokken in onze alledaagse kleding, voelden we ons heel burgerlijk. Maar we wisten wat er in onze tas zat… En dat maakte veel goed.

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>